Themadagen

Themadagen zijn bedoeld voor wie zich verder wil verdiepen in een bepaald thema.
Ze hebben elk hun eigen klemtoon en onderwerp maar hebben steeds een duidelijke link naar mindfulness, compassie of communicatie (of een combinatie).

Ons Aanbod

Inzicht en compassie (mededogen)

Deze stille dag geeft je de kans om te herbronnen en contact te maken met de stille, wijze plaats in jezelf. Het is de eerste dag die werd aangeboden door I AM en veel mensen blijft boeien.

Veerkracht bij burn-out

Hoe kan je terug vaste grond onder je voeten vinden? Hoe bouw je je energie terug op? En vooral: hoe kan je dit aangrijpen als een kans tot groei?
Een dag vol meditaties, oefeningen, reflecties, en stukjes theorie.

Hartmeditaties

Vraag je je wel eens af hoe je meer vanuit je hart kan leven? En hoe jij jezelf en anderen beter kan accepteren? De 4 hartkwaliteiten, het centrale thema van de dag, helpen je op weg.

Jezelf accepteren

Gedurende deze dag vol oefeningen en meditaties leren we onze eigen beste vriend te worden. Dit is belangrijk want jij bent uiteindelijk de persoon waarmee je meest mee te maken hebt in je leven.

Mindfulness, HSP en relaties

Leren omgaan met de vele prikkels die van binnenuit en van buitenaf op je afkomen is 1 zaak. Een extra uitdaging ontstaat wanneer daarbij ook het de intermenselijke relaties worden betrokken.

Mindful opvoeden met compassie

Mindful opvoeden is een uitnodiging om er echt te zijn voor je kinderen. En dit zowel in vreugde voor zijn meevallers als in compassie voor zijn tegenvallers.

Boosheid, vergeving en verzoening

Hoe ontstaat boosheid? Inzicht in het brein en cognitieve psychologie. Wat kan je doen als boosheid te heftig wordt? Hoe zorg dragen voor boosheid?

Agenda

Datum
Titel
Locatie
Trainer
20/04/2018 09:30
Inzicht en mededogen
Kortenberg
David Dewulf
21/04/2018 09:30
Jezelf accepteren met mindfulness en zelfcompassie
Kortenberg
David Dewulf
22/05/2018 06:45
Boosheid, vergeving en verzoening
Destelbergen
David Dewulf
02/06/2018 09:45
​Mindfulness, hoogsensitiviteit en relaties
Destelbergen
Wendi Winnelinckx