Themadagen

Themadagen zijn bedoeld voor wie zich verder wil verdiepen in een bepaald thema.
Ze hebben elk hun eigen klemtoon en onderwerp maar hebben steeds een duidelijke link naar mindfulness, compassie of communicatie (of een combinatie).

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de eerstvolgende data

Ons Aanbod

Inzicht en compassie

Deze stille dag geeft je de kans om te herbronnen en contact te maken met de stille, wijze plaats in jezelf. Het is de eerste dag die werd aangeboden door I AM en veel mensen blijft boeien.

Jezelf accepteren met mindfulness

Gedurende deze dag vol oefeningen en meditaties leren we onze eigen beste vriend te worden. Dit is belangrijk want jij bent uiteindelijk de persoon waarmee je meest mee te maken hebt in je leven.

Veerkracht bij burn-out

Hoe kan je terug vaste grond onder je voeten vinden? Hoe bouw je je energie terug op? En vooral: hoe kan dit je helpen groeien? Een dag vol meditaties, oefeningen, reflecties, en stukjes theorie.

Tai Chi, levensvreugde & (zelf)compassie

Met de 5 elementen van Tai Chi verbind je je met de vreugde van het leven. Vreugde, zelfcompassie & compassie ligt aan de basis van veerkracht, ook op latere leeftijd.

Mindfulness, HSP en relaties

Hoe kan ik beter leren omgaan met de vele prikkels die van binnenuit en van buitenaf op me afkomen?  En hoe kan ik ondanks mijn hoogsensitiviteit een balans behouden, ook in mijn relaties met anderen?

Mindful opvoeden met compassie

Mindful opvoeden is een uitnodiging om er echt te zijn voor je kinderen. En dit zowel in vreugde voor zijn meevallers als in compassie voor zijn tegenvallers.

Boosheid, vergeving en verzoening

Hoe ontstaat boosheid? Inzicht in het brein en cognitieve psychologie. Wat kan je doen als boosheid te heftig wordt? Hoe zorg dragen voor boosheid?

Hartmeditaties

Vraag je je wel eens af hoe je meer vanuit je hart kan leven? En hoe jij jezelf en anderen beter kan accepteren? De 4 hartkwaliteiten, het centrale thema van de dag, helpen je op weg. Tijdens deze dag krijg je heel wat tips en oefeningen aangereikt.

Agenda

Datum
Titel
Locatie
Trainer
do 14/03/2024 09:30
Optimaal welzijn en succes
Online
David Dewulf
vr 15/03/2024 09:00
Kennismaken met mindfulness
Online
David Dewulf
vr 15/03/2024 11:00
Kennismaken met zelfcompassie
Online
David Dewulf
do 21/03/2024 19:30
Lezing: Geluk voor elke dag
Brakel
David Dewulf