Mindful kids

I AM biedt training aan voor kids van 6 tot 9 jaar en van 10 tot 12 jaar.
Tijdens de kidstraining leert uw kind spelenderwijs mindfulness toepassen in zijn dagelijkse leven via bewegingsoefeningen en yoga, concentratie oefeningen, ontspanningsoefeningen, inzichtsoefeningen en communicatietips. Kinderen worden aandachtiger, creatiever en zelfzekerder. Ze leren omgaan met stress, angst en depressieve symptomen, onzekerheid en sombere stemming. En ook slaapproblemen verbeteren.

 

Hoe gaan we te werk?

De kinderen leren Grommy klik hier voor liedje , Kwebbly, Hartenlief en Pol de Trol kennen. Zo ontdekken ze op een speelse manier hoe ze kunnen omgaan met hun gedachten en gevoelens. Ook kinderyoga, bodyscan en hartmeditatie komen aan bod. En ze krijgen praktische tips voor het dagelijkse leven!

 

Hoe zit het met de ouders?

De steun en hulp van de ouder is welkom voor de kids als ze thuis zijn. We raden ouders ook aan de dag “Mindful opvoeden” te volgen als ze niet eerder een 8 weken mindfulnesstraining volgden.

Eerstvolgende trainingen

Toon alle

I AM aanbod Mindful kids

Mindfulness voor kids

Ook kids kunnen hun aandacht trainen en zo zichzelf beter leren kennen en onder meer zelfvertrouwen opbouwen. Door de training gaan ze ook meer rust en optimisme ervaren en meer creativiteit aan de dag kunnen leggen.

Mindfulness voor kids (en ouders)

De steun en hulp van de ouder is welkom voor de kids als ze thuis zijn. Vandaar dat voor de ouders van kinderen van 6 – 9 jaar de deelname aan het programma noodzakelijk is. Zo krijgt u als ouder een mini-training.

Agenda

Datum
Titel
Locatie
Trainer
za 12/01/2019 09:30
Mindfulness voor kids (6-9 jr met ouder)
Aartselaar
Nathalie Verschueren
za 12/01/2019 09:30
Mindful kids (9-12 jaar met ouder)
Kortenberg
Katrien Roef
wo 16/01/2019 14:00
Mindfulness voor kids (6-9 jr met ouder)
Schoten
Beja Pingnet
wo 16/01/2019 16:00
Mindfulness voor kids (9-12 jr met ouder)
Schoten
Beja Pingnet