Marketing voor mindfulness trainers

Ben je net gestart als beginnend ondernemer of vind je dat je marketingaanpak wel wat extra aandacht verdient, misschien is het nu tijd om het aan te pakken!

Je wilt weten hoe je jezelf goed op de kaart kunt zetten, hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken en je wilt verkennen hoe marketing en het gebruik van sociale media in de huidige tijd nu precies werkt?

SeeTrue biedt een inspirerende themadag aan over ondernemerschap en marketing daarbinnen. Je gaat samen met andere mindfulness en ACT trainers onderzoeken hoe marketing werkt en wat voor jou de beste aanpak is die echt bij jou past!

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van jouw marketingstrategie en je krijg zicht op hoe jij je als trainer op de markt kunt begeven. Ook gaan we in op alle praktische vragen die ondernemen als trainer met zich meebrengt.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen op deze dag aan bod:

  • Wat is marketing en marketingcommunicatie en welke communicatiemiddelen wil jij inzetten als ­trainer?
  • Wat is jouw visie als trainer als het om mindfulness/ACT gaat en het gebruik van marketing? Wat past bij jou?
  • Hoe ga je je profileren als mindfulness/ACT trainer en wat is dan jouw unieke verhaal en wat zijn jouw kwaliteiten? En, wat is er te ontwikkelen?
  • Je wilt je onderscheiden van andere trainers, hoe richt je dan je marketing in?
  • Voor welke deelnemers wil jij trainingen geven en wat is nodig om je doelgroep te bereiken?
  • Hoe verhoud jij je als trainer tot grotere organisaties die je weg als mindfulness trainer kruisen zoals de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars?
  • En last but not least, hoe zit dat nou eigenlijk met de wetgeving rond de privacy?

Nieuwe data worden gepland, indien je interesse hebt kan je ons mailen op: iammaite@seetrue.com