Referenties & Tevredenheidsscores

Referenties

Medewerker Colruyt Groep:

“Ik heb geleerd om op drukke dagen, tussen de vergaderingen door, even stil te staan bij mezelf en wat ik op dat moment voel. Ik merk dan vaak dat ik opgejaagd ben, terwijl dat eigenlijk niet nodig is.”

Placeholder (square)

Manager bij financiële dienstengroep:

Wij vinden het noodzakelijk als groep om te investeren in de weerbaarheid en veerkracht van onze medewerkers. De veranderingen waar ze mee te maken krijgen, blijven namelijk steeds toenemen. Het is daarom aangenaam om vast te stellen dat sedert de eerste trainingen onder andere de sfeer op kantoor een stuk serener is geworden en er meer begrip is voor elkaars situatie en positie.”

Sales Consultant bij Carglass:

De Mindfulness-opleiding heeft zeker zijn doel bereikt. Ik heb het dikwijls ‘druk’ in mijn hoofd. Dit uit zich in piekeren, (over)plannen, multi-tasken, perfectie nastreven in mijn werk en privé leven, zorgen maken over mijn dochter en andere beslommeringen. Het is alsof mijn brein nooit rust. Dankzij de opleiding heb ik geleerd wanneer en hoe ik mezelf een ademruimte kan gunnen. Dit lukt mij aardig, en heb dan duidelijk ook minder stress op het werk. Mijn geduld, mijn relativeringsvermogen en positieve communicatie met collega’s is dan ook alsmaar in stijgende lijn. En voor mezelf heb ik mijn bloeddrukproblemen beter onder controle. Ik kreeg zelfs complimenten van enkele directe collega’s.”

Tevredenheidsscores