Mind & heart @ work

De standaard training op basis van de bestseller ‘ Heartful leven. Mindful werken. Balans in je leven’ !

Deze training is een diepgaande toepassing van mindfulness en compassie in een drukke en veeleisende werksituatie, waarbij aandachtsmanagement, stressbestendigheid en work/life balance op de voorgrond staan. Er wordt o.a. gewerkt met het model van de samoerai voor een goede balans tussen mens- en taakgerichtheid.

Aan de hand van de parabel van ‘ de samoerai en zijn moeder’ brengt David alle elementen van mindfulness en heartfulness, de 4 hartkwaliteiten, samen in een eenvoudig model. Dit laat je toe om balans te houden in je leven, helder na te denken, daadkrachtig te zijn en een waarderende relatie met het leven op te bouwen. in zeven stappen krijg je wekelijks een reeks tips en oefeningen voor thuis en voor op het werk.

Het vernieuwende model is ook toepasbaar voor ieder bedrijf of organisatie die streeft naar een balans tussen waarnemen en handelen, accepteren en veranderen, mensgerichtheid en doelgerichtheid, procedures in vraag stellen en procedures uitvoeren, spreken en luisteren, advies geven en advies inwinnen, waarden verhelderen en waarden leven.

Lees hier wat Dirk De Wachter, Inge Vervotte en Peter Vlerick zeggen over het boek.
Nieuwsgierig naar de tevredenheid van deelnemers? Klik hier.

Ook in Company

Formaat:
5 of 7 sessies
Op maat is mogelijk.
Vraag een offerte!