Opleiding tot mindfulness professional

Inleiding

Je bent al even met mindfulness en meditatie aan de slag, en je merkt dat dit positieve effecten heeft gehad op jouw welzijn en levenskwaliteit. Misschien merk je nu wel een drang naar verdere verdieping. Of wil je deze waardevolle vaardigheden ook met anderen delen.

Waar komt mindfulness vandaan en wat is de wetenschappelijke onderbouw ervan? Hoe begeleid je meditaties, geef je teaching en bevraag je de ervaringen van anderen via inquiry? De opleiding tot mindfulness professional gaat in op al deze vragen, en nog veel meer.

Of je nu een hulpverlener of bedrijfsprofessional bent, een trainer in spe of een enthousiasteling die verder wil verdiepen: welkom in deze opleiding!
.

Mindfulness basisopleiding

Je start je ontwikkeling tot mindfulness professional door deel te nemen aan de Mindfulness basisopleiding. Doorheen deze opleiding leg je meteen een stevige basis als begeleider en leer je praktische vaardigheden aan. Na afronding ontvang je een certificaat en kan je alvast professioneel met mindfulness aan de slag!

Bekijk de basisopleiding

.

Mindfulness vervolgtraject

Na afronding van de mindfulness basisopleiding kan je het vervolgtraject aanvatten. Dit traject bestaat uit een combinatie van vaste en keuze-opleidingsdagen waarin uitgebreid wordt ingegaan op essentiële vaardigheden en boeiende thema’s voor trainers. Na afronding ontvang je het Certificaat van Mindfulness Trainer.

Bekijk het vervolgtraject
opleiding trainer mindfulness traject basis fase I AM Instituut Aandacht Mindfulness

Speciale opleidingen

We bieden een waaier aan opleidingen aan waarmee je je verder kan specialiseren in de onderwerpen en doelgroepen die jou extra aanspreken. Mindfulness voor kinderen of jongeren, zelfcompassie, mindfulness op het werk,…?  Je vindt het bij ons!

Bekijk de speciale opleidingen