Hilde werkt als integratief psychotherapeute en coach met meer dan 20 jaar ervaring in lichaamswerk.

Op haar 16de begon ze met hatha yoga, en de wijsheid en kracht die ze hierin ervoer, brachten haar op een weg van zelfontplooiing en verdieping. Al snel was duidelijk dat ze met mensen wilde werken, en liefst op een praktische, lichaamsgerichte manier. Ze koos voor de studie maatschappelijk werk en vulde dit aan met een opleiding Creatieve Therapie en Postgraduaat Integratieve Psychotherapie.

Daarnaast volgde ze tal van opleidingen die de basis vormen voor haar ervaringsgerichte aanpak (o.a. Dru-yoga, Mindfulness, Heartfulness, Shiatsu, NLP, TRE, Focusing , Voice Dialogue, …). In het volgen van deze opleidingen ging het nooit louter om het verwerven van kennis of om het kunnen toepassen van een techniek. Haar insteek was op de eerste plaats om via het gewaarzijn en het voelen tot meer zelfintegratie te komen.

Mindfulness en Heartfulness gaven haar leven en haar werk hierin een stevige bedding en een ingangspoort tot menselijk welzijn.

De essentie van het werk dat ze in de wereld neerzet is samen onthaasten, de eenvoud van het leven herontdekken, veerkracht ontwikkelen door te leren voelen en gewaar te worden waarover het eigenlijk gaat. Die levenshouding brengt ons terug bij onze waardigheid, waarbij we leren leven vanuit ons Hart.

 

 

Events waar deze persoon aan gekoppeld is:

Titel
Datum
Locatie
Mindfulness training
03/06/2024 19:00
Online - low cost
Compassie- en zelfcompassietraining
02/09/2024 19:00
Online
Mindfulness training
18/11/2024 19:00
Online - low cost