Anniek Janssens is een gepassioneerde mentor voor vrouwelijkheid en sensualiteit . Ze studeerde sociaal-culturele Agogiek, werkte daarna 3 jaar in het secretariaat van I AM, ook vaak als assistent bij David.

Al van kleinsaf is het mystieke een rode draad in haar leven. Na een grote ontgoocheling in haar stages bij psychiatrie en persoonlijk leven ging ze uitvoerig op zoek naar “de zin van het bestaan.”
Die zoektocht bracht haar bij verschillende opleidingen en tradities in mindfulness, sjamanisme, proces werk, lichaamswerk, intens zelf exploratie en therapie werk.

Levensvreugde, creativiteit en een thuiskomen vond ze terug diep in haar buik en bekken begraven, na de geboorte van haar 2 dochtertjes.
Momenteel richt ze zich op haar passie: de kracht van het vrouwelijke te versterken, voelen en laten schitteren in haarzelf en anderen. Het dieper in het lichaam komen, en met de intelligentie van het lichaam leren naar de wereld luisteren. Momenteel doet ze een opleiding alCoach seksualiteit en relaties, en een Goddess teacher training waarin alle delen van het vrouwelijke in beweging vorm krijgen. Ondanks de chaos van deze wereld, is het het waard om alle schoonheid, schaamte, lelijkheid, boosheid, woede, liefde, sensualiteit, verdriet, tederheid en vreugde te beleven.