Ylva is meertalig trainer in MBSR/MBCT, Mindful Opvoeden en Deep Democracy (inclusieve besluitvorming en conflictresolutie).

Ze studeerde Agogische wetenschappen aan de VUB, is bestuurder in verschillende Brusselse sociale en socio-culturele verenigingen, en is moeder van drie tieners. Ze is werkzaam zowel in de profit als non-profit sector, vroeger als leidinggevende en projectmanager, nu als trainer, supervisor en facilitator van groepsprocessen. Ylva is ook zangeres, geeft zangles en ontwikkelde in 2016 een muziek-en-mindfulnessprogramma voor kleuter- en basisscholen.

Thema’s die haar nauw aan het hart liggen zijn heartfulness, leadership embodiment, actief burgerschap, opvoeding, onderwijs en inclusie. In 2020 richtte ze de Resilience Movement op, een beweging die staat voor meer individuele én collectieve veerkracht, met focus op de volgende generatie(s) en op het samen bouwen aan een cultuur waarin privileges en machtsverhoudingen op een evenwichtige en wijzere manier kunnen bestaan.

 

 

Events waar deze persoon aan gekoppeld is:

Titel
Datum
Locatie
Opleiding Mindful opvoeden
17/06/2024 09:30
Online