Na jarenlang als consultant in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik 12 jaar geleden heel bewust gekozen voor een andere weg. De geboorte van onze zoon was het moment dat ik me realiseerde dat het nastreven van controle niet (meer) werkte. Dat levendige mannetje deed daar niet aan mee en liet mij kennismaken met onvoorwaardelijke liefde. Ik besefte dat ik keuzes moest maken. Ik koos ervoor mijn baan op te zeggen en als zzp’er (Een zzp’er is een zelfstandig ondernemer die geen personeel in dienst heeft) verder te gaan. Naast het geven van trainingen bij bedrijven ontwikkelde ik workshops over moederschap en Boeddhisme: ZenZen Mama. De stap naar Mindfulness was een logisch vervolg.

Met heel veel plezier en voldoening geef ik nu al jarenlang Mindfulness-, Compassie- en ACT-trainingen op verschillende locaties, zowel aan groepen als individueel. Daarnaast verzorg ik ook online-trainingen.

Het is bijzonder om te zien op welke manier elementen uit de trainingen een impact hebben en praktische handvatten bieden om met de uitdagingen van de huidige wereld om te gaan.