Oprichtster en zaakvoerder van Digital Detox Academy is Christine Wittoeck.

Gefascineerd door gedrag en gedragsverandering, beschouwt Christine het als haar missie om bewustwording te creëren rond het feit dat we ons gedrag in eigen hand hebben. Gedrag beïnvloedt ons dagdagelijks. Meer specifiek wil zij iedereen bewust maken van het feit dat ook gedrag ten opzichte van digitale tools in ons eigen macht ligt.

We leven nu eenmaal in een digitale wereld, maar daarom hoeft dit geen stress te veroorzaken! Met 25 jaar ervaring in internationale bedrijven als IT, Sales en Marketing specialist is Christine ervaringsdeskunidige op dit gebied. De evolutie van computers naar digitale communicatie heeft ze helemaal doorlopen.

Digital Detox Academy is ontstaan vanuit Christine’s persoonlijke ervaring als professional, want als geen ander weet ze dat het cruciaal is om Digitale Onrust om te buigen naar Digitaal Comfort.

Met haar passie voor entertainen, trainen, coachen en persoonlijke ontwikkeling probeert ze haar publiek te betrekken in alles wat ze doet… met veel vuur én de nodige dosis humor.