Traject Mindfulness opleiding in 4 fases

Het traject tot mindfulness practitioner wordt vernieuwd

Velen zijn bekend met het tot Mindfulness practitioner van I AM in 4 fasen.

De structuur van het traject tot mindfulness practitioner zal binnenkort veranderen. We bekijken momenteel hoe we dit traject verder zullen inrichten. Voor wie momenteel nog het oude traject volgt wordt er gekeken naar de mogelijkheden om dit traject af te werken.

Word je graag op de hoogte gehouden over het nieuwe opleidingstraject? Stuur dan een mail naar iamstan@seetrue.com. en we nemen contact met je op en houden je op de hoogte.

De opleiding

Dit opleidingingstraject bestaat uit 4 fasen.

Alle details worden hieronder uitvoerig toegelicht.

Belangrijk: sinds 2020 bieden we een nieuwe Mindfulness basisopleiding aan. Binnen het traject valt deze basisopleiding ‘formeel’ onder fase 3. Volgde je de mindfulness basisopleiding nog niet? Klik hier voor alle informatie en inschrijving.

Fase 1

Als onderdeel van het opleidingstraject tot mindfulness trainer dien je minstens één maal een volwaardige MBSR of MBCT training gevolgd te hebben als deelnemer. I AM biedt zelf een mindfulness training aan die MBCT en MBSR combineert, klik hieronder voor meer info en aankomende trainingen.

Fase 2

Fase 2 omvat een aantal meditatie- en retraitedagen. De meditatiedagen behandelen onderwerpen zoals zelfacceptatie en mindful bewegen. Fase 2 kan gelijklopend gevolgd worden met fase 3. Klik op de onderstaande knop voor meer info en aankomende events.

Fase 3

Fase 3 bevat de mindfulness basisopleiding (of de 8 opl. dagen) en nog een aantal verdiepende opleidingsdagen voor trainers. Succesvolle afronding van fase 3 leidt tot het behalen van het Attest Mindfulness trainer. Klik op de onderstaande knop voor meer info en aankomende events.

Fase 4

Fase 4 omvat een verdieping en verdere inoefening van de trainersvaardigheden. Je kan starten met fase 4 nadat je fase 2 hebt aangevat en de mindfulness basisopleiding (of 8 opl. dagen fase 3) hebt afgerond. Succesvolle afronding van Fase 4 leidt tot het behalen van een internationaal erkend certificaat van Mindfulness trainer. Klik op de onderstaande knop voor meer info en aankomende events.

Overzicht opleiding mindfulness trainer I AM

Speciale opleidingen en bijscholing

I AM biedt een waaier aan gespecialiseerde bijscholingen en trainersopleidingen aan zodat jij je tijdens en na jouw opleiding verder kan specialiseren in de onderwerpen die jouw aanspreken. Mindfulness op het werk? Mindfulness en eten? Mindfulness en intentie? Je vindt het bij ons en bij onze collega’s van SeeTrue!

Richtprijzen opleiding

Een overzicht van de kosten verbonden met de verschillende fases van de opleiding vind je hier.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

Certificatie

Meer uitleg over certificatie vind je hier.

Literatuur

Voor relevante literatuur: klik hier.