Katrien (1976) werkte voornamelijk in het hoger onderwijs als lector en coach. Ze heeft ook ervaring in het werken met jongeren in moeilijkheden (bijzondere jeugdzorg). Momenteel werkt ze in de geestelijke gezondheidszorg. Haar basisdiploma’s zijn sociologie en maatschappelijk werk.

Mindfulness en heartfulness veranderden haar leven. Ze raakte gepassioneerd door de eenvoud én de diepgang ervan. Het bracht (en brengt) haar meer rust en vreugde in het leven. Het geeft haar dagelijks de kracht om te genieten van alles rondom haar en te leven zoals ze echt wil.

Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn Thich Nhat Hanh (Boeddhist en vredesactivist), David Dewulf, Mark Williams, Jon Kabat-Zinn, Tara Brach, Pema Chödrön en Eckhart Tolle. Ze volgde de 8-wekentraining en de trainersopleiding bij I AM alsook heel wat zen- en vipassanaretraites.

Katrien voelt zich dankbaar om deze wijsheid te mogen delen via trainingen. Ze vindt het ook elke keer weer bijzonder om mensen in dit proces te zien groeien als persoon.

Events waar deze persoon aan gekoppeld is:

Titel
Datum
Locatie
Mindfulness training
06/09/2021 18:45
Geraardsbergen