Themadagen

Themadagen zijn bedoeld voor wie zich verder wil verdiepen in een bepaald thema. Ze hebben elk hun eigen klemtoon en onderwerp maar hebben steeds een duidelijke link naar mindfulness, compassie en/of communicatie.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de eerstvolgende data

Ons Aanbod

Veerkracht bij burn-out

Wat gebeurt er in het lichaam als we stress ervaren? Wat is mijn energiepeil op verschillende momenten van de dag? Wat zijn mijn alarmsignalen voordat ik in zone rood ga? Tijdens deze dag wisselen stukjes theorie, uitwisseling met anderen en zelfreflectie elkaar vlot af.

Jezelf accepteren met mindfulness en zelfcompassie

Hoe kun je je eigen beste vriend worden? En wat doe je met je innerlijke criticus, verdrongen emoties en moeilijke periodes? Een dag vol inspirerende oefeningen en verdiepende meditaties, waarbij mildheid centraal staat.

Inzicht en compassie (mededogen)

Deze stille dag geeft je de kans om te herbronnen en contact te maken met de stille, wijze plaats in jezelf. Het is de eerste dag die werd aangeboden door I AM en veel mensen blijft boeien.

Hartmeditaties

Vraag je je wel eens af hoe je meer vanuit je hart kan leven? En hoe jij jezelf en anderen beter kan accepteren? De 4 hartkwaliteiten, het centrale thema van de dag, helpen je op weg. 

Agenda

Datum
Titel
Locatie
Trainer
do 23/04/2020 10:00
Veerkracht bij burn-out
Destelbergen
Mathilde Vandemoortele
za 06/06/2020 09:30
Jezelf accepteren met mindfulness en zelfcompassie
Grimbergen
Marie Ann Gilté
zo 11/10/2020 09:30
Hartmeditaties
Kortenberg
David Dewulf
do 29/10/2020 09:30
Inzicht en mededogen
Destelbergen
David Dewulf