Extra aanbod

I AM voorziet een ruim aanbod aan extra trainingen, bijscholing en nascholing waarin je je zowel tijdens als na je opleiding tot trainer kunt verdiepen en/of specialiseren. Dit biedt jou de kans om samen met andere trainers in opleiding of mindfulness trainers je basishouding te verdiepen, je competenties aan te scherpen en je trainerstools te verfijnen.

De modules uit het extra aanbod kunnen naar eigen voorkeur, tempo en op vrijwillige basis gevolgd worden tijdens en na fase 3 en fase 4. Opgelet: tenzij anders vermeld (op de pagina’s over fase 3 en 4) vormen deze extra opleidingsdagen geen deel van de opleiding tot mindfulness trainer.

Onze bijscholingen en extra aanbod staan ook open voor trainers die niet via I AM werden opgeleid.

 

trainer opleiding mindfulness extra aanbod I AM instituut aandacht

Aankomende opleidingen

Toon alle

Aankomende evenementen

Intake, contra-indicaties en psychopathologie

Het is belangrijk om psychopathologie te herkennen om te bepalen of iemand geschikt is voor een training. In deze themadag zullen we stilstaan bij aanwijzingen die kunnen helpen bij het maken van verantwoorde keuzes met betrekking tot psychopathologie.

Mindfulness en eten

De Mindfulness en eten training is gericht op de omgang met eetgewoonten, voeding, lichaamsbeleving, beweging en acceptatie van jezelf en je lichaam. Ze is bedoeld voor wie een gezonder eet- en beweegpatroon wil ontwikkelen, of voor wie moeite ervaart in relatie tot eten en lichaamsbeleving. Specialiseer je als mindfulness trainer in dit curriculum dankzij deze tweedaagse opleiding!

Binnenkort nieuwe data

(indien je op de interesselijst wilt geplaatst worden kan je dit aangeven via: iammaite@seetrue.com)

MBCT for life

This 2-day workshop is designed for mindfulness teachers who have been trained in MBCT and are interested in learning this new curriculum. The workshop begins with an introduction to the theoretical and empirical background for MBCT-L. We then consider the organization of the 8-week curriculum and explore the practices and exercises that are not found in MBCT for depression but are specific to MBCT-L’s broader intentions. 

Mindfulness bij dementie

Het TANDEM-project (https://www.tandemproject.nl) is een wetenschappelijk project van de Universiteit Maastricht waarin een protocol ontwikkeld en onderzocht werd om mindfulness toe te passen in dyades van mensen met beginnende dementie en mantelzorg. SeeTrue verzorgt een opleiding om mindfulnesstrainers kennis te laten maken met de TANDEM training.

Verdieping groepsprocessen

Via deze opleiding ga je je verder verdiepen als mindfulness trainer in het groepsproces. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het inquiry proces, de eigen oefening en het verdiepen van trainersvaardigheden.
Deze vervolgopleiding wordt in het Engels begeleid.

Workplace mindfulness teacher training

The well-known 8 week MBCT training has been transformed into  a 6 week program, tailored to the needs of a professional environment. In this evidence-based 3 day teacher training program you will get to know this curriculum and learn how to teach mindfulness in the workplace.

Boeddhistische psychologie

De praktijk van inzichtsmeditatie of ‘vipassana’ is een specifieke methode ontworpen om op een objectieve wijze de werking van de eigen geest te kunnen schouwen. Het is een methode die de eigen geest als object heeft en dus een vorm van introspectie is. Tijdens deze dag komen onderwerpen aan bod uit de boeddhistische psychologie die relevant zijn voor ACT- en mindfulness-trainers.

Aankomende events

Datum
Titel
Locatie
Trainer
do 27/10/2022 09:30
Intake, contra-indicaties en psychopathologie
Online
Rob Vincken
do 03/11/2022 09:30
Mindfulness en eten - VOLZET
Online
Maartje Stroeken