Trainersopleiding communicatie

Communicatie is de essentiële bouwsteen
van onze samenleving!

 

Welkom!

Wil je communicatietrainer/-coach worden? Wil je mensen helpen om vanuit een mindful perspectief met elkaar te communiceren?

Tijdens de opleiding tot communicatie trainer in MBCC (Mindfulness-Based Compassionate Communication) verdiep je je eigen proces en leer je hoe je de training kunt faciliteren bij je deelnemers.

Aan de hand van reflecties, sta je ook stil bij jouw intenties en aandachtspunten als mindfulness en compassietrainer in communicatie. Je krijgt toestemming om de jaarlijkse update deelnemerssyllabus te gebruiken voor je eigen trainingen.

Deze opleiding is absoluut een must voor wie mindfulness en compassie wil integreren in communicatie en dit wil doorgeven aan deelnemers.

Wat je leert

Je wordt opgeleid om vanuit trainers-perspectief sessies te faciliteren. Je leert deelnemers mindfulness, empathie en emotionele intelligentie in hun communicatie te brengen. Dit alles geïnspireerd door de wijsheid van Socrates, de inzichten van Marshall Rosenberg en recente neurowetenschap.

Je traint onder meer mensen:
– die stress ervaren of zich vaak heel emotioneel voelen tijdens communicatie, maar ook mensen die het moeilijk vinden bepaalde keuzes te maken en deze  ook uit te voeren.
– die hun empathie, emotionele intelligentie en impact willen verhogen.

Praktische info en inschrijving

Toon alle

Vereiste vooropleiding

geen vooropleiding nodig
Ervaring met mindfulness en/of zelfcompassie kan behulpzaam zijn

Wat je zal ontvangen

Je ontvangt een digitale syllabus en audiodownloads

Meer info

Voor meer info over deze opleiding kan je steeds contact opnemen via iamstan@seetrue.com.

Schrijf je hier in

Datum
Titel
Locatie
Trainer
wo 05/10/2022 09:30
Opleiding tot communicatietrainer
Online
David Dewulf