Aanbod

Vind de training die bij je past

Mindfulness heeft een stevige basis verworven als werkzaam ingrediënt in programma’s op veel terreinen: kwaliteit van leven, therapie, relatie, opvoeding, werk, enz. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

I AM voor jou

joepi1-100x100

I AM biedt voor iedereen een basistraining mindfulness aan. Wie zich verder wil verdiepen kan de compassietraining of meditatie- en studiedagen volgen.

Lees meer

I AM voor bedrijven

trainers-100x100

Mindfulness zorgt voor focus, veerkracht & groei van uw bedrijf! Internationale wetenschappelijke onderzoeken en onderzoeken aan de universiteiten in Leuven...

Lees meer

I AM voor kids, jongeren, familie en onderwijs

lopen.aan_.zeewater-100x100

I AM biedt trainingen aan voor het hele gezin: kinderen, jongeren, koppels, (toekomstige) ouders, samengestelde gezinnen. NIEUW! I AM lanceert het...

Lees meer

I AM voor trainersopleiding

72005827_20.000-100x100

Via de I AM Academy kan je een opleiding volgen om trainer te worden in Mindfulness. Dit kan zowel voor de MBSR* – MBCT* training (4 fases) als de kinder- of jongerenopleidingen.

Lees meer

I AM voor hulpverleners & artsen

Man running and jumping over logs on beach

Onderzoek toont dat de huisarts graag zijn werk doet, maar tezelfdertijd blijken 3 op 4 huisartsen last te hebben van stress. Dit werd heel oprecht weergeven in het recent programma van Panorama.

Lees meer

Volledige agenda

Two men holding frame, woman waving in frame in distance, on beach

Bekijk hier een overzicht van het VOLLEDIGE AANBOD. Je kan met de ZOEKFUNCTIE ook filteren op doelgroep, thema en regio.

Lees meer

I AM en Burn-out

joepi1-100x100

De preventie en behandeling van burn-out is één van de kernprioriteiten van I AM. Op deze pagina vind je alle...

Lees meer